Táplálkozási szokások HYPOXI® tréninghez

Miért van szükség táplálkozási előírásokra?

A HYPOXI®-módszer lehetővé teszi az Ön számára, hogy a zsírt látható és érezhető eredményességgel célzottan a problémás területeken égesse el a lehető legrövidebb idő alatt. A HYPOXI® táplálkozási előírások betartásával Ön a célzott alakformálás sikerét tovább növelheti.

Nem a szigorú fogyókúra, hanem a kiegyensúlyozott táplálkozás segíti elő az anyagcsere mutatóinak javítását. Így Ön már közvetlenül a kezelés alatt elégetheti a zsírpárnákat alkotó felesleget. Ezzel a problémás területek zsírlerakódása csökken, miközben az izmok tömege a csökkenő testsúly ellenére is megmarad.

A HYPOXI® tréning örömteli eredménye a gyors és hosszú távon tartós hatású zsírbontás, pontosan azokon a területeken, ahol szeretnénk.

A HYPOXI® tréning előtt

Szénhidrátok

“A zsír a szénhidrát lángjában ég”. Ezért az engedélyezett szénhidrátok legnagyobb részét már a HYPOXI® tréning előtt (1-4 órával) el kell fogyasztani.

Mindig csak biológiai szempontból értékes szénhidrát bevitele javasolt (teljes kiőrlésű termékek, rizs, banán stb.) melyet kombináljon vitál- és ballasztanyagokkal.

Ajánlott mennyiség:

120 g kenyér vagy gabonával készült termék és 100 g tésztaféle vagy 80 g rizs, vagy 350 g burgonya, vagy valamilyen magas tápértékű késztermék a megfelelő szénhidrát tartalommal.

Általában

Vitál- és ballasztanyagok

A zöldségeket, a gyümölcsöket, a salátákat mind a szénhidráttal, mind a fehérjével együtt fogyaszthatjuk. Lehetőség szerint egyik étkezésből se hiányozzanak.

A zöldség, a gyümölcs alkalmas a szénhidrátok helyettesítésére is.

A fűszerezésnél használjon lehetőség szerint mindig friss zöldfűszereket, és az elkészítéshez csak kevés zsiradékot, illetve öntetet.

Ajánlott napi mennyiség:

600 g natúr zöldség, illetve saláta és 2 szem gyümölcs

A HYPOXI® tréninget követően

Fehérje

A fehérjék a test “építőkövei”. Meggyorsítják az anyagcserét, elősegítik a teltségérzet kialakulását, valamint javítják az izmok és a kötőszövet szilárdságát.

A grillezett vagy főtt hús, vagy hal mellé vitaminokban gazdag köret illik a legjobban (brokkoli, sárgarépa, spenót, saláta)…

Ajánlott napi mennyiség:

160 g nagyon sovány hús,
vagy 120 g normál hús,
vagy 140 g hal,
vagy 200 g túró (max 20% zsírtartalmú),
vagy 250 g zsírszegény joghurt,
vagy szójatermék,
vagy 100 g sajt,
vagy 2 egész tojás,
vagy egy protein shake.

Ön természetesen többféle élelmiszert is fogyaszthat, de a mennyiségeket arányosan csökkentenie kell. Például 80 g sovány hús és 50 g sajt.