Sajtó

A cellulit nem más, mint a bőr alatti zsírszövet elváltozása, kialakulása nőknél alkati sajátosság, ami abban is megnyilvánul, hogy egymástól eltérő a felső és az alsótest vérellátása.
Ha a felsőtest vérellátása jó, a kellő tápanyag eljuttatása, az aktív anyagcsere, a megfelelő zsírlebontás biztosított, amennyiben a csípőtől lefelé a bőr és a bőr alatti szövet nem kap elegendő vért nem kielégítő a tápanyag ellátás, lelassul az anyagcsere, lassul a zsírsejtek lebontása.

Mi lehet a megoldás?

Ez egy zsírégető tréning összekapcsolva vákuumterápiával! Ez a módszer minden eddiginél hatékonyabbnak bizonyult! Csaknem minden cellulit terápiának elsődleges célja a zsírsejtek lebontása a problémás zónákban, valamint a véráram élénkítése a szóban forgó testrészeken.
A hypoxiterápia legfontosabb eleme a vákuumkezelés, amely a csípőtől lefelé fejti ki hatását és stimulálja a külső szövetrészek véráramlását. Egy kerékpár-ergométer tréning során a problémás zónákban fokozottan aktiválódik, lebontódik majd az izomzatban elég a lerakódott zsír.

A hypoxitréning 40-100 g valódi zsírégetést ér el óránként!

Számos módszer ismert, amely segítségével a comb és a fenék méretét csökkenteni lehet. A legtöbb esetben azonban csak rövid ideig tart az eredmény, mivel ezek általában a nyirokrendszer stimulálásával történő részleges dehidratáció által következik be. A valódi fogyást a test zsíranyagának lebontásával érjük el, így a hipoxytréning esetében még az utolsó kezelést követő hatvan nappal is tartós alakváltozást tapasztalunk, feltéve, ha megfelelő módon táplálkozunk. 1 kg zsíranyag elégetésekor az a tapasztalat, hogy a felsőtest mindenütt kb. 1 cm-el, míg a comb mindenütt kb. 0,6 cm-el lesz karcsúbb, persze ha a zsíranyag egyenletesen oszlik el. A hypoxitréning esetében ez a karcsúsodás célzott, egyben a cellulit javulását is eredményezi.

forrás: fitline.hu

Hypoxi: Egyenletes vákuum, egyenletes eredmény!

Hypoxi, a forradalmian új alakformáló készülék!

Lássuk mit mond a hypoxi keresőszóra a Wikipédia:

“Mivel a Hypoxi edzés során végzett mozgás legtöbbször közepes intenzitású (közben a pulzus a maximális pulzusérték 60-70%-a lehet), ezért igen jó hatásfokkal égeti a zsírt. Thermográfiás felvételeken jól látható a változás, a kezelt testrészek zsírszöveteiben megemelkedik a hőmérséklet; kezelésenként a szervezet 20-50 g zsírt veszít.

Hatékonysága a hagyományos fogyás eredményéhez viszonyítva sokszoros. Egy kilogramm testsúlycsökkenés a hagyományos módszerekkel a csípőn mintegy 0,5-0,7 centiméter körméret csökkenést eredményez, míg ugyanez a fogyás HYPOXI-val 1-1,3 centimétert jelent.”

12-15 alkalom kezelés után a narancsbőr körülbelül egy-két fokozattal javul, az alsótest egy-két ruhaméretet csökken.

A Fekvő Hypoxi egy fekvő formátumú vákuumos bicikli!

A Hypoxi hatékonyan tünteti el a narancsbőrt és a felesleges centiket! Más készülékekkel ellentétben a Fekvő Hypoxiban egyenletesvákuum dolgozik. A fogyás ezért minden területen egyformán, egyenletesen megy végbe és soha sem következik be az, hogy a test két oldala nem egyformán karcsúsodott! A kézzel végzett kezelések eredményét nagyban befolyásolja, hogy a kezelő mennyit időz egy területen, ahol többet járatja a kezelőfejet, ott többet is éget el, mint a másik oldalon. Ez a Hypoxiban soha sem fordul elő! A vákuum a búra alatt teljesen egyenletes, ezért a fogyás is mindig, mindenütt egyenletes!

Ahhoz, hogy eltüntessük a felesleges centiket és a narancsbőrt tudnunk kell, hogy miért alakul ki….

Harminc perc, izzadni sem kell, mégis képes hasunkat, popsinkat és combunkat a legjobb formába hozni. Kipróbáltuk a HYPOXI zsírégető-gépeit.

Elhatároztam, saját testemen tesztelem le, milyen is egy HYPOXI edzés. A módszerről előzetesen annyit hallottam, hogy 1997 óta létezik, és a lényege, hogy a problémás területeken ( „körtéknél”: a has, csípő, popsi és a comb, „almáknál”: a has és a derék) a vákuum segítségével jóval hatékonyabban tünteti el a zsírpárnákat és a narancsbőrt, méregtelenít, gyorsítja az anyagcserét, és a laza kötőszövetet is megerősíti. Pont, amire szükségem lenne… Szombathelyen ezzel a módszerrel egyedül a „HYPOXI Alakformáló Stúdióban” foglalkoznak, a Mátyás király utca 18-ban, egy a belvároshoz közeli, új építésű ház első emeleti szalonjában. Így őket kerestem fel.