A HYPOXI® alakformáló módszer

Te is szeretnéd igazán szép formába hozni a problémás területeidet?

A HYPOXI® a célzott testformázás egyedi módszere. A salzburgi Dr. Norbert Egger fejlesztette ki a ’90-es években, és már több, mint 40 országban használják sikeresen világszerte.

A HYPOXI®-módszer egyedülállóan hatásos a nők és férfiak jellemzően problematikus területeinek kezelésében: a makacs hasi, csípő környéki, deréktáji, combokon és fenéken elhelyezkedő zsírpárnákra, narancsbőrre és a gyenge kötőszövetekre.

A HYPOXI® a zsíranyagcsere természetes elveit felhasználva képes célzottan a nem kívánt zsírpárnák leépítésére. A kezelés hatékonyságáról és az eredmény tartósságáról a modern edzőgépek és a HYPOXI®-coach mindenre kiterjedő, személyes felügyelete gondoskodik.

A HYPOXI® alakformáló módszer különlegessége abban rejlik, hogy a problémás területek pontosan célzott kezelésével képes a testarányok harmóniájának megteremtésére – és ez olyan előny, amely a szokványos súlycsökkentő módszereket alkalmazásával ritkán érhető el. Emellett, a HYPOXI® alakformáló módszer látványosan csökkenti a narancsbőrt is.

A HYPOXI® alakformáló módszert alkalmazva Te is gyorsan, hatékonyan és és tartósan formálhatod alakodat, érheted el céljaidat, az ideális ruhaméretedet. A debreceni HYPOXI® alakformáló stúdióban, képzett coach-ok felügyelik az edzéseket, minden esetben a vendégek egyéni és egyedi igényeihez szabják a kezelést. A legjobb pedig az, hogy a HYPOXI® tréning-et úgy alkották, hogy Te is küszködés nélkül célhoz érhess!

Ismerd meg az egyedülálló HYPOXI® módszer-t, és keresd fel stúdiónkat, ahol Te is egyéni igényeidre szabottan formálhatod az alakod.

A HYPOXI® alakformáló, fogyasztó módszer tudományos háttere:

Kutatások bizonyították és támasztották alá a módszer eredményességét! A hamburgi Betegségmegelőzési Központ (MPCH) friss tanulmánya hivatalosan is bizonyítja a HYPOXI® eredményességét. Professzor Dr. Christoph M. Bamberger, a központ vezetője, kutatóival 4 héten keresztül vizsgálta a HYPOXI® Módszer hatásosságát a hagyományos edzésmódokéval összehasonlításban.

Bebizonyították, hogy a HYPOXI® váltakozó alacsony és magas nyomást alkalmazó technikája segítségével tényleg könnyebb és hatásosabb a zsírégetés az ún. problémás területeken.

20 nőt és 16 férfit vizsgáltak, két csoportra osztva őket. A nők felének egy héten három alkalommal fél órás edzést kellett végezniük hagyományos szobabiciklin vagy futópadon. A nők másik fele képviselte a HYPOXI® csoportot. Az ő feladatuk az volt, hogy az edzést a HYPOXI® -Trainer S120 segítségével végezzék, melyet kifejezetten a deréktól lefelé található problémás területek körméret csökkentésére fejlesztettek ki.

A férfiakat szintén két csoportra osztották, az ő esetükben a csípő és a has körüli, úszóguminak nevezett problémás területekre összpontosítottak. Az egyik csapat szokványos futópadon edzett, míg a HYPOXI® -társaság a Vacunaut® és annak speciálisan kialakított Nyomásöltönye segítségével dolgozott. A Vacunaut® és a Nyomásöltöny célzottan serkenti a vérkeringést a has körüli problémás területen, s ezzel elősegíti a hatékony zsírégetést.

Minden résztvevő a HYPOXI® által előírt étrendet követte, tehát ugyanazokkal a feltételekkel indult. Egy hónap után aztán mindegyiküknél lemérték a változásokat. Bizony elmondható, hogy a HYPOXI® csapata volt a boldogabb! A HYPOXI® edzést folytató nők és férfiak egyaránt jobb eredményeket mutattak a kontroll csoportnál.

A HYPOXI® csapat női tagjai átlagosan 13 cm-t fogytak a csípőjük, popsijuk és felsőcombjuk körül, míg ugyanezen a területen a másik csoport női tagjai csupán 4,8 cm-től szabadultak meg. A férfiak esetében a has és a csípő került reflektorfénybe. Itt a HYPOXI csapat eredménye átalagosan 9,4 cm kerületű fogyás volt, míg a másik csoport eredménye csupán 2,9 cm.

„A feltételezésünk tehát, hogy a HYPOXI® Módszer nagyon hatékony a problémás területek célzott fogyasztásában, teljes mértékig beigazolódott”– összegezte a tanulmány eredményét Prof. Dr Bamberger.

bőrfeszesítés, fogyókúra, alakformálás