HYPOXI® alakformáló edzőgépeink

Milyen gépeken folyik a HYPOXI® alakformáló edzés?

Debreceni HYPOXI® alakformáló stúdiónkban a legmodernebb HYPOXI® edzőgépeken történik az edzés. A HYPOXI® edzőgépek célzottan hatnak az egyes problémás testterületekre és a kíméletes zsírégető-edzést kombinálják a kiszemelt testterület vérkeringésének aktiválásával. Az L250 HYPOXI® edzőgép a combra, csípőre és a fenékre koncentrál, amennyiben Neked ezek a problémás testrészek, akkor ezt a gépet érdemes választanod! A Vacunaut® HYPOXI® edzőgépünk a hasat hozza formába. Te is hasra hízol? Akkor ez a Te géped! Ha erősebb kötőszövetekre és vonzóbb bőrre vágysz, használd a HYPOXI-Dermology® gépünket!

HYPOXI® L250 - combra, csípőre, fenékre

Combra, csípőre, fenékre hízol? Esetleg nagyobb túlsúllyal rendelkezel? Akkor ezt a HYPOXI® edzőgépünket válaszd! Az L250 HYPOXI® edzőgépünk ugyanis a nagyon nagy túlsúllyal rendelkező vagy gyenge erőnlétű kedves vendégeink számára ideális, mivel az edzés fekvő helyzetben történik. A vákuum és normális nyomás közötti folyamatos váltakozás javítja a vérkeringést is. A felfelé történő pedálozó mozgás hatására a gravitációs erő természetes és egészséges módon gyorsítja fel a zsírok elszállítását és szünteti meg a lábakban felgyülemlett szövetek közötti folyadékok pangását.

hypoxi edzőgép, hypoxi tréner, hypoxi tréning

HYPOXI Vacunaut® - hasra, csípőre

A hasad és csípőd a kritikus terület? Akkor ez a Te géped! A HYPOXI-Vacunaut® a hasra és a csípőre koncentrál. A kezeléshez szükséges nyomásfeltételeket a Vacunaut-oszlop teremti elő, majd azokat a vákuumöltönybe – egy speciálisan kialakított ruhadarabba – továbbítja. Az öltöny aktivációs kamrái pozitív-, illetve negatív nyomást gyakorolnak a teljes hasi- és csípőfelületre. Ezzel egy időben mérsékelt zsírégető edzést végzel egy futópadon.

HYPOXI Dermology® - bőrfeszesítésre

Nem elég feszes a bőröd? Akkor próbáld ki Dermology masszázságyunkat! A HYPOXI-Dermology®-t ugyanis a bőr feszességének növelésére fejlesztették ki. A  HD-Nyomásöltöny aktivációs kamrái a megfelelő testfelületek kezelését végzik, miközben Te relaxálsz, kényelmesen elhelyezkedve fekszel az ergonomikusan kialakított HD Komfort masszázságyon. A pozitív és negatív nyomás váltakoztatásával 400 nyomáskamra kezeli folyamatosan a problémás területet, a köpölyözés elveit alkalmazva.

hypoxi edzőgép, hypoxi tréner, hypoxi tréning