GYIK

Mennyi időt vesz igénybe egy HYPOXI®- alakformáló edzés?

A HYPOXI® edzések 30 percet vesznek igénybe, de érdemes 45 perccel számolnod, mert a HYPOXI® alakformáló edzésekhez speciális ruhát használunk a még eredményesebb alakformálás érdekében.

Mennyi idő után tapasztalhatsz Te is változást az alakodban?

A HYPOXI® alakformáló edzések előnye, hogy az eredményeket már néhány alkalom után saját alakodon fogod látni.

Mennyit fogyhatsz egy 12 alkalmas bérlettel?

12 alkalmas bérlet után, heti háromszori edzés mellett minimum egy ruhamérettel leszel csinosabb Te is.

Kell-e diétázni, fogyókúrázni az eredmény elérése érdekében?

A HYPOXI® módszer előnye, hogy nem igényel szigorú diétát és egyoldalú táplálkozást. A HYPOXI® alakformáló stúdióban kollégáink, edzőink Neked is segítenek egy egészséges és optimális étrend kialakításában, amely illeszkedik az edzéstervéhez.

Van-e valamilyen tudományosan bizonyított alapja a HYPOXI® alakformáló módszernek?

Igen! Kutatások bizonyították és támasztották alá a módszer eredményességét! A hamburgi Betegségmegelőzési Központ (MPCH) friss tanulmánya hivatalosan is bizonyítja a HYPOXI® eredményességét. Professzor Dr. Christoph M. Bamberger, a központ vezetője, kutatóival 4 héten keresztül vizsgálta a HYPOXI® Módszer hatásosságát a hagyományos edzésmódokéval összehasonlításban. Bebizonyították, hogy a HYPOXI® váltakozó alacsony és magas nyomást alkalmazó technikája segítségével tényleg könnyebb és hatásosabb a zsírégetés az ún. problémás területeken.

20 nőt és 16 férfit vizsgáltak, két csoportra osztva őket. A nők felének egy héten három alkalommal fél órás edzést kellett végezniük hagyományos szobabiciklin vagy futópadon. A nők másik fele képviselte a HYPOXI® csoportot. Az ő feladatuk az volt, hogy az edzést a HYPOXI® -Trainer S120 segítségével végezzék, melyet kifejezetten a deréktól lefelé található problémás területek körméret csökkentésére fejlesztettek ki.

A férfiakat szintén két csoportra osztották, az ő esetükben a csípő és a has körüli, úszóguminak nevezett problémás területekre összpontosítottak. Az egyik csapat szokványos futópadon edzett, míg a HYPOXI® -társaság a Vacunaut® és annak speciálisan kialakított Nyomásöltönye segítségével dolgozott. A Vacunaut® és a Nyomásöltöny célzottan serkenti a vérkeringést a has körüli problémás területen, s ezzel elősegíti a hatékony zsírégetést.

Minden résztvevő a HYPOXI® által előírt étrendet követte, tehát ugyanazokkal a feltételekkel indult. Egy hónap után aztán mindegyiküknél lemérték a változásokat. Bizony elmondható, hogy a HYPOXI® csapata volt a boldogabb! A HYPOXI® edzést folytató nők és férfiak egyaránt jobb eredményeket mutattak a kontroll csoportnál.

A HYPOXI® csapat női tagjai átlagosan 13 cm-t fogytak a csípőjük, popsijuk és felsőcombjuk körül, míg ugyanezen a területen a másik csoport női tagjai csupán 4,8 cm-től szabadultak meg. A férfiak esetében a has és a csípő került reflektorfénybe. Itt a HYPOXI® csapat eredménye átlagosan 9,4 cm kerületű fogyás volt, míg a másik csoport eredménye csupán 2,9 cm.

„A feltételezésünk tehát, hogy a HYPOXI® Módszer nagyon hatékony a problémás területek célzott fogyasztásában, teljes mértékig beigazolódott”– összegezte a tanulmány eredményét Prof. Dr Bamberger.

Milyen esetekben érdemes a kezelőorvossal konzultálni?

A következő betegségek esetében érdemes kezelőorvosoddal konzultálni, mielőtt elkezdenéd a HYPOXI® alakformáló edzést:

  • amennyiben súlyos keringési problémáid vannak
  • amennyiben akut érbetegségben szenvedsz
  • amennyiben kóros szív,- és érrendszeri betegség áll fenn
  • amennyiben csont és izomsorvadással kezelnek

Vannak-e olyan kizáró betegségek, amikor a HYPOXI® módszer nem alkalmazható?

  • terhesség és szoptatás ideje alatt
  • fertőzéses, gyulladásos betegségek ideje alatt
  • bármilyen fájdalom fennállása esetén

Alkalmazható-e a HYPOXI-Módszer azoknak, akiknek visszeres a lábuk?

A HYPOXI-Edzés teljesen biztonságos a visszerességben szenvedők számára is. SŐT! A vérkeringés stimulálása révén a vénás keringés is tehermentesül és felfrissül, így kifejezetten javasolt a viszeres lábak javulása érdekében.