A holisztikus módszer

  A siker receptje

  Szakértelem és egyéni támogatás

  Ön HYPOXI® felhasználóként a legjobb kezekben van, hiszen sokoldalúan képzett csapat segíti a vágyott alak eléréséhez vezető úton. Minden HYPOXI-Coach® jelentős szaktudással rendelkezik a sportolás és táplálkozás témakörében, valamint az anyagcsere folyamatok területén. Folyamatos továbbképzésekkel biztosítjuk a kezelések kiváló minőségét. A tanácsadás olyannyira holisztikus, mint maga a HYPOXI® módszer. Ennek megfelelően az alakformálásra, a táplálkozásra, illetve az általános életvitelre való vonatkozó tanácsokat személyre szabjuk, az egyéni szükségletekre hangoljuk, hiszen csak az összes fontos, befolyásoló tényező összjátékának eredményeként biztosíthatjuk, hogy a HYPOXI® módszer azzá váljon minden felhasználónk számára, amit attól remél – sikerré!

  Zsírégestés szénhidrátokkal

  Minden más, csak nem fogyókúra

  Természetesen ajánlatos, hogy a HYPOXI® tréning kiegészítéseképpen egészségesen, tudatosan, a kalóriákra odafigyelve étkezzünk. Ez azonban nem a hagyományos értelemben vett szigorú fogyókúra betartását jelenti. Elegendő, ha étrendje sok gyümölcsöt és zöldségfélét tartalmaz, hogy testét a szükséges vitaminokkal, ballasztanyagokkal és ásványi anyagokkal ellássa. Törekedjen arra, hogy a fehér lisztből készült termékek helyett a teljes kiőrlésűeket fogyassza, mivel a fehér lisztből készült termékek felhasználása igen hasonló az édes ételekéhez: mindkettő szinte azonnal a véráramba jut, és a vércukor szinten villámgyorsan megemeli.

  A következmény: a zsírégetés azonnal leáll! Nagyon fontos eleme az egészséges táplálkozásnak továbbá a megfelelő mennyiségű folyadék bevitele. Legalább napi 2 liter víz fogyasztása javasolt. A víz felgyorsítja a zsírsavak elszállítását, feszesíti a bőrt, és nem mellékesen csökkenti az éhségérzetet.

  Étkezés a HYPOXI® tréning idején

  Kezelés előtt: szénhidrátok

  “A zsír a szénhidrátok lángjában ég el.” Ezért javasolt a HYPOXI® edzést megelőzően 1-4 órával szénhidrátokban gazdag ételt magunkhoz venni.

  A kezelést követően: zsírok helyett fehérje

  Minden egyes HYPOXI® kezelés során zsírt égetünk. Ezt a zsírt a kezelést követően nem célszerű újra bevinni a szervezetbe. Ezért részesítsünk előnyben fehérjedús, könnyű ételeket.

  A HYPOXI® mentes napokon: együnk többet!

  Annak érdekében, hogy az anyagcsereszinten magasan tartsuk, javasolt, hogy a HYPOXI® tréning köztes napjain nyugodtan fogyasszunk kissé nagyobb adagban egészséges ételeket!