A megfelelő megoldás a has,a combok, a popsi és a bőr megszépítésére

Karcsú lábak és feszes popsi

Hatásos mozgás a hagyományos edzés helyett

Aki a HYPOXI®-val szeretné formába hozni popsiját és combját, az elfelejtheti a hagyományos edzési módokat. Az alakformálásban döntő jelentőségű a problémás területek intenzív aktiválása az edzés során, ezért egy könnyed, szobakerékpáron végzett testmozgás, mely a zsíranyagcserét felgyorsítja, előbb célhoz vezet. Éppen ezért a HYPOXI® tréning során a popsi és a combok egy légmentesen zárt, váltakozó nyomás létrehozására alkalmas kamrában helyezkednek el, ahol az alkalmazott kezelési forma a problémás területek keringését erőteljesen stimulálja. Csak ennek eredményeképpen lehetséges a zsírégetést célzottan a problémás területekre koncentrálni.

Feszes has

Felülések nélkül is lehetséges

A hasi problémás területek kezeléséhez nincs szükség többé kimerítő felülésekre. A megoldást a HYPOXI Vacunaut®-ja kínálja. A Vacunaut-ruhában végzett mérsékelten megerőltető edzés összehasonlíthatatlanul hatékonyabb. A vákuumöltönyben lévő kamrahálózat váltakozó magas és alacsony nyomást hoz létre, mely célzottan a test középső területére van hatással, jelentősen serkentve ott a vérkeringést. A kezelést kísérő zsírégető edzést közben egy futópadon, vagy más kardiogépen végezhetjük. A Vacunaut® tréning során a zsírégetés a has és a csípő területén koncentrálódik.

Bársonyos és gyönyörű bőr

Új feszesség bőre számára

A HYPOXI-Dermology® segítségével a bőr feszessé, rugalmassá válik. A bőr kezelésében a fő szerepet a HD-vákuumruha játssza. A problémás területeken a bőrt gyengéden, magas és alacsony nyomás kifejtésével mozgatja meg. A váltakozó nyomás hatására az érintett kötőszövet enyhén megfeszül, majd összehúzódik, mint a köpölyözésnél. A HYPOXI-Dermology® már 20 perc alatt képes optimális szinten kifejteni hatását – ami egyedülálló. Alig néhány, a HD komfort masszázs ágyon, kényelmes helyzetben végzett kezelési alkalmat követően már látványos javulás tapasztalható.

Alacsony nyomás

Az alacsony nyomás hatására friss tápanyagok és oxigén jut a szövetekbe, melyek élénkítik és felgyorsítják az anyagcserét.

Magas nyomás

A túlnyomás támogatja a nyirokkeringést és a vénás áramlást a szövetek közötti folyadékok gyorsabb elszállításában.