Miért hatásos a HYPOXI®?

A vérkeringés központi szerepe

A vérkeringés gyorsítja a zsírbontást

A rossz vérkeringésű testtájak zsírpárnái sem a fogyókúrák, sem az intenzív edzés hatására nem tűnnek el. A zsírt testünk először ugyanis mindig a megfelelő vérkeringéssel rendelkező területeken bontja le. Ennek az a magyarázata, hogy a zsírt csak a vérkeringés képes elszállítani oda, ahol aztán “üzemanyagként” hasznosítható. A következmény: minél jobb egy terület vérkeringése, ott annál könnyebben bomlik le a zsír. A rossz vérkeringésű területek ugyanakkor úgynevezett problémás területekké válnak.

Érezze a különbséget a HYPOXI®-val!

Egy egyszerű kísérlet segítségével Ön is ellenőrizheti a hagyományos edzés és a HYPOXI® tréning közötti különbséget. Melegítsen be egy kb. 30 perces edzés segítségével. A bőr felszínét megtapintva megállapíthatja, hogy bizonyos testtájakon meleg lesz a bőre, míg a problémás területeket hidegnek fogja érezni. Ezért a szóban forgó terület gyengébb vérellátása a felelős. Éppen ez az a pont, ahol a világon egyedülálló HYPOXI® módszer azzal fejti ki a hatását, hogy felpezsdíti e problémás területek vérkeringését.

A természetes módszer, hogy testét formába hozza

Egy innovatív és hatásos módszer

A HYPOXI® tréning egy régóta jól bevált gyógyítási eljárás és tudományosan megalapozott edzési módszertan innovatív alkalmazásán nyugszik. Ezeket a HYPOXI® úgy fejlesztette tovább, hogy célzottan és hatékonyan alkalmazhatók a problémás területek kezelésére. Így született az egyedülálló HYPOXI® módszer, mely kiemelten hatékonyan veszi fel a harcot a zsírpárnák, a cellulit és a petyhüdt kötőszövet ellen.

A HYPOXI® módszer 3 alapeleme

  • Vákuum-kezelés

A Vákuumos gyógyító kezelés többek között a köpölyözés ősi technikája által ismert, melynél a test bizonyos területeit alacsony nyomás alkalmazásával stimulálják.

  • Túlnyomás terápia (kompresszió)

A kompressziós kezelés során a szöveteket túlnyomással kezelik. Ezt a módszert gyakran használják visszérproblémák kezelésére.

  • Zsírégető edzés

A visszafogott, könnyed mozgás serkenti az anyagcserét, mely elengedhetetlen feltétele annak, hogy a zsírpárnáinktól megszabadulhassunk.

A zsírpárnák célzott kezelése

A nem kívánt zsírpárnák célzott kezelése, a HYPOXI® módszer a váltakozó nyomás terápia és az egyenletes zsírégető hatás egyedülálló kombinálásán alapul. A fizikai aktivitás végzése közben váltakozó magas és alacsony nyomás hat célzottan azokra a szövetekre, ahol a lerakódott zsír makacsul tartja magát. A nyomásváltozás hatékonyan serkenti a véráramot, és felgyorsítja ezekről a területekről a felesleges zsírok elszállítását. Az eredmény célzott, tartós, centiméterekben mérhető csökkenés a nehezen formálható területeken.

Hatékony bőrfeszesítés

A bőr felszínének megszépítésére hasonló módon két jól bevált terápiás módszert hívunk segítségül. A vákuumos és kompressziós módszerek kombinálásával egy új és hatásos kezelési forma született. A kezelés alatt a bőrt enyhén kifelé húzzuk, majd utána lassan befelé nyomjuk. Az alacsony és a magas nyomás váltakozásával a problémás területeket a köpölyözés elve szerint kezeljük, melynek eredményeként a bőr feszesebb és szebb lesz.