A karcsúság erővonalai

  Nem éri el a hagyományos edzéssel a kívánt eredményt?

  A testedzés önmagában nem ér fel az alakformálással.

  Sem a sportolás, sem a fogyókúra önmagában nem képes mindenkinél a vágyott alak elérését biztosítani. Ez leginkább annak a ténynek köszönhető, hogy testünk azokról a területekről bontja le a zsírt, ahol az a legkönnyebben elérhető és túlzott erőfeszítés nélkül lebontható. Ezek a területek nem mindig azonosak azzal, ahonnan fogyni szeretnénk.

  A makacs zsír nem ég el megfelelő vérkeringés nélkül.

  A zsírpárnák csupán megfelelő vérkeringéssel szabadíthatók fel, szállíthatók használhatók energiaforrásként. Másképpen fogalmazva, minél jobb egy bizonyos testrész vérellátása, annál hatékonyabban szabadulnak fel és égnek el e terület zsírpárnái. A gyenge vérellátású területeken a zsírpárnácskák sokáig és makacsul megmaradnak. A HYPOXI® terápiás termékei a problémás területek vérkeringésének fokozására koncentrálnak.

  A HYPOXI® Vákuumöltöny magas és alacsony nyomást alkalmaz

  A magas és az alacsony nyomás váltakozása fokozza a test zsírszövetében a vérkeringést. Az alacsony nyomás a vért a bőr alatti zsírszöveti rétegbe szívja, majd az így aktivált zsírsavakat a sejtekből kioldja. Az ezt követő magas nyomású fázis során a zsírsavak a zsírszövetből a keringési rendszerbe préselődnek, végül az izmokhoz szállítódnak. Ott aztán a mozgáshoz szükséges üzemanyagként elégnek.

  Magas és alacsony nyomás: a HYPOXI® sikerének titka

  Látható eredmény már néhány alkalom után is.

  A hatékony és a célzott alakformálás érdekében elengedhetetlen a problémás területeken a zsírégető folyamat beindítása és fokozása. A HYPOXI® módszere erre fókuszálva két egymást kiegészítő elemre épül: 1. Az anyagcsere aktiválása enyhe kardio edzésen keresztül, illetve 2. A vérkeringés célzott fokozására a magas és az alacsony nyomású fázisok váltakozásával. Ez az egyedülálló kezelés olyannyira hatékony, hogy az eredmény már néhány alkalom után is látható!

  A vákuumöltönnyel feszesebb hasa lesz, mint a felülésekkel

  A feszes has érdekében felejtse az unalomig ismételt, melyek egyáltalán nem szükségesek vagy hatásosak. Az ilyen gyakorlatok során a vér az izmokba, nem pedig a zsírsejtek belsejébe pumpálódik – a Vacunaut®-tal ennél jobb eredményeket érhet el. A HYPOXI Pressure Suit® belsejében lévő kamra – hálózat magas nyomású fázisokat hoz létre, melyek fokozzák a zsírszövet vérkeringését. A vákuumöltöny igen hatásos, kardio gépekkel együtt alkalmazható.

  Feszes fenék? Nincs több izzadság – csak foglaljon helyet

  Egyéb testrészeket is formába hozhat a HYPOXI® készülékekkel. A HYPOXI® S120-at speciálisan arra fejlesztették ki, hogy a popsi és a comb területét formálja. A zsírégető edzést egy vákuumkamrában elhelyezett szobakerékpáron ülve végezzük, ahol az alsótest hermetikusan le van zárva – ez az állapot fokozza a vérkeringést, így a célzott fogyást eredményez.

  Hihetetlen: fogyás – éhezés nélkül

  Kiegyensúlyozott táplálkozás

  A HYPOXI® tréning nem igényel különösebb fogyókúrát – elég, ha kiegyensúlyozottan táplálkozik, tápláló ételeket fogyaszt. Legjobb, ha zöldségféléket, salátákat, gyümölcsöket eszik, hogy a szükséges vitaminokkal, rostokkal és ásványi anyagokkal lássa el szervezetét. A pozitív eredmény elérésében segít, ha a fehér lisztből készült termékeket teljes kiőrlésű liszttel készült termékekkel helyettesíti.  Az egyszerű szénhidrátok (melyek a fehér lisztben és az édességekben is megtalálhatók) negatív hatással vannak a vérkeringésre, fokozzák a vércukor szintet is, így a zsírégető folyamatokat gátolják! A másik fontos tényező a vízfogyasztás! Napi 2 liter víz fogyasztása javasolt – mely segít az éhségérzetet csillapítani, valamint támogatja a test energia ellátását is.